Samling på Slaktbaren inför hemmapremiären!

Dela gärna!

På måndag den 8 april är det äntligen dags för hemmapremiär på Stockholmsarenan! En bit över 22 000 biljetter är sålda till matchen mot Häcken men vi hoppas bli ännu fler!

KÖP BILJETT HÄR!

Samlingsinfo

Inför matchen samlas vi på Slaktbaren som var välfyllt inför cupmatcherna i mars! Nu lovar vädret 16 grader och sol så uteserveringen lär bli minst sagt välfylld, kom i tid! Slaktbaren öppnar 15.00, och har även öppet efter matchen! Stället ligger på Hallvägen 11!

Precis i närheten av Slaktbaren finns också Slaktkyrkan som också håller öppet.

Gamla fina Östra Station har också öppet denna dag och Berit ordnar buss till arenan! Ring och boka bord och bussbiljett på 08 612 00 14

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer souvenirer på Slaktbaren samt på arenan denna dag! Vi säljer på Slaktbaren från cirka 16.30 och senare bakom Sofialäktaren nedre från cirka 18.00 samt i pausen. Vi har ett fåtal tunna halsdukar kvar, men säljer även vanliga halsdukar, mössor, t-shirts, pins och klibbor. Vi tar kort, kontanter och Swish!