Västerås borta på söndag – samling vid arenan!

Dela gärna!

Matcherna duggar tätt för Djurgår’n just nu. På söndag den 5 maj väntar Västerås borta i Allsvenskan på Hitachi Energy Arena där man nu byggt en riktig bortasektion. Flera bussar rullar på söndag men vår bussresa är nu fullbokad. All information inför resan mejlas till resenärerna under lördagen.

Matchbiljetter

Biljetter till bortasektionerna har släppts till medlemmar i DIF Fotboll via förtur. Håll utkik i DIF:s och Västerås kanaler för övrig biljettinformation.

Samling vid arenan!

Inför denna match är det samling i Fotbollshallen på Rocklundaområdet, precis intill arenan, som gäller. Där finns starköl från 65 kronor, food trucks och skönt häng. Dessutom ska det finnas gratis parkering samt gratisbussar dit från Västerås central för de som tar sig till matchen på egen hand.