All info inför cupfinalen i Malmö – parksamling i Kroksbäcksparken!

Dela gärna!

På onsdag den 1 maj är det dags för över 8000 Djurgårdare att bege sig till Malmö för att försöka sjunga hem en cuptitel till huvudstaden! Många lär åka ner redan kvällen innan och kanske hänga i Köpenhamn då, men här följer all info kring själva matchdagen.

13 bussar rullar ner

Till denna match har JK en av de större resorna på länge med 13 fulla bussar som rullar natten mellan tisdag och onsdag från Stockholm. All information om resan mejlas ut till resenärerna under söndagskvällen den 28 april.

Alla sektioner är ståplats!

Vi är över 8 000 Djurgårdare på arenan och vi uppmanar samtliga att stå upp och ge allt för Djurgår’n på läktarna under hela matchen!

Matchtröja på – och ta med hängflaggor!

Vi uppmanar samtliga närvarande Djurgårdare att också bära matchtröja denna dag och färga läktarna helt i blårandigt! Om du har en flagga eller banderoll att hänga upp så ta med den också så färgar vi läktarna!

Samling i Kroksbäcksparken inför matchen

I och med att vi beräknas bli över 8000 Djurgårdare är till exempel Lilla Torg med omnejd på tok för litet för alla. Dessutom är det veckan efter Eurovision i Malmö vilket leder till att stora delar av staden redan nu är avstängda eller avspärrade på olika sätt, vilket omöjliggjort vissa andra lösningar för oss. På det är det som bekant även första maj och röd dag samt tidig matchstart.

För att alla ska kunna ladda upp och sjunga upp tillsammans inför match samlas vi därför i Kroksbäcksparken som ligger cirka en kilometer från Eleda Stadion, vilket innebär en promenad på drygt en kvart till bortasektionerna. Parken är stor och har flera större kullar. På plats kommer det finnas flera bajamajor och även extra papperskorgar så se till att ta hand om skräpet! Vi ses i parken från 11.00! Det kommer även finnas flera food trucks på plats som säljer mat samt läsk/vatten från klockan 11.00 fram till cirka 13.00.

Vi samlas i parken från tidigt och sjunger upp, sedan tar vi oss till arenan. Håll utkik på plats för exakta tider och annat!

ALLA TILL MALMÖ!