Krossa Bajen – samling på Slaktbaren och i arenaområdet

Dela gärna!

På söndag den 2 juni är det dags för Djurgårdsfamiljen att göra en sista ordentlig kraftsamling innan sommaruppehållet väntar. På andra sidan planen står de grönvita och nu ska vi se till att de inte tar sig någon som helst ton på vår hemmamatch. Över 20 000 blårandiga Djurgårdare ska färga hela området och arenan och ge allt för en derbyseger!

Samling på Slaktbaren och i arenaområdet

Inför matchen samlas vi på Slaktbaren på Hallvägen 11 som öppnar klockan 11.00 denna dag. Slaktbaren har också öppet efter varje match, kom ihåg det! När du dricker bärs och hänger där så är du också med och bidrar ekonomiskt till vår supporterkultur!

Även Slaktkyrkan intill Slaktbaren har öppet denna derbydag. Våra vänner på Östra station har också öppet och styr buss till arenan, boka bord och buss via telefon på 08 612 00 14.

Klibbförsäljning på Slaktbaren

JK har ingen souvenirförsäljning på arenan på derbyn men denna gång kommer vi att sälja klistermärken på Slaktbaren, håll utkik efter vårt bord där! En bunt klibbor kostar 25 kronor för medlemmar i JK, annars 40 kronor.

OBS! Sätt inte upp några klibbor inne på Slaktbaren eller på uteserveringen!

KROSSA BAJEN!