Kaknäscupen 2024 spelas den 24 augusti – anmäl ditt lag nu!

Dela gärna!

Lördagen den 24 augusti är det dags för 2024 års upplaga av Kaknäscupen på vackra Kaknäs IP, det är äntligen dags igen efter att ombyggnationen på Kaknäs IP satte stopp ifjol! Vi inleder dagen med att se herrlaget träna på Kaknäs och sedan väntar Kaknäscupen dra igång cirka 13.00!

Det blev DIF Haninge som tog hem segern 2022 när cupen senast spelades. Nu är det chans till revansch för alla andra lag!

Nu öppnar vi upp bokningen till Kaknäscupen. Denna gång är anmälningsavgiften 690 kronor per lag. Det är först till kvarn som gäller, maxantalet lag är 16 stycken.

Bokningen görs av respektive lagledare via ”Mina sidor” eller den här länken. Alla deltagare måste vara medlemmar i Järnkaminerna, inklusive lagledaren. Denne kan köpa medlemskap i samband med anmälan och då betala 850 kronor för anmälan och medlemskap.

Övriga kan bli medlemmar i Järnkaminerna här.

Den som gör anmälan kommer att vara den person Järnkaminerna har kontakt med inför turneringen. Om laget vill byta lagledare efter anmälan – kontakta [email protected].

REGLER

– Anmälningsavgift 690 kronor per lag

– 7-mannafotboll, var alltså helst fler än 7 spelare

– Det ska kanske inte behöva påpekas – men samtliga spelare ska givetvis vara Djurgårdare. På planen och vid sidan av den behandlar vi varandra därefter – det är en turnering av och för Djurgårdssupportrar.

– Samtliga spelare måste vara medlemmar i Järnkaminerna (när cupen spelas)

ANMÄL DITT LAG HÄR! (Medlemmar kan anmäla sitt lag via Mina sidor)

OBS! Skriv in lagnamnet och tröjfärg i fältet “Meddelande”!