Ny piké och ny keps släpps i webshopen!

Dela gärna!

UPPDATERING: Pikétröjan sålde snabbt slut och kommer tyvärr inte in i lager igen förren i början av hösten – håll utkik!

Nu är det dags för några trevliga sommarnyheter i JK:s souvenirsortiment! Lagom till junilönen släpper vi nu en ny keps och en ny fräsch pikétröja med det klassiska helgonmotivet. Dessa souvenirer släpps först exklusivt i webshopen men kommer att finnas tillgängliga på match vid senare tillfällen (kepsen släpps i Norrköping 8 juli, pikén släpps senare på match).

I webshopen kostar kepsen 250 kronor och pikétröjan kostar 500 kronor. Som medlem i JK har du medlemsrabatt i vår webshop, se Mina sidor för rabattkod! OBS! Du måste skapa konto i vår webshop om du ej handlat där förut, det är inte samma konto som ditt medlemskonto på Föreningshuset.

BESTÄLL KEPSEN HÄR

BESTÄLL PIKÉTRÖJAN HÄR

Glöm inte att våra intäkter från souvenirförsäljningen går till att skapa nya grymma souvenirer och till att kunna hålla nere priserna på våra populära bortaresor!