Tågresa till Gais borta 22 september – det finns platser kvar!

Dela gärna!

Söndagen den 22 september är det äntligen dags att arrangera en tågresa igen, nästan tre år sedan senaste supportertåget. Efter god dialog och hårt arbete har vi tillsammans med SJ lyckats få fram ett tåg till Gais borta!

På fredag den 16 augusti klockan 16.00 släpptes tågbokningen till medlemmar i Järnkaminerna och det var bra fart direkt. Det återstår dock strax under 300 platser som vi nu släpper upp till alla att boka.

Är du medlem i JK för 2024 kostar resan 695 kronor. Är du inte medlem kan du köpa medlemskap och resa på en gång för 855 kronor. Priset gäller givetvis tur och retur.

Det går inte att hoppa på tåget någonstans längs vägen, men däremot kan man välja att boka endast hemresan, då klickar man i “Endast hem” på bokningssidan.

Man kan endast boka en plats per medlem och det går inte att logga in igen och boka fler platser på samma konto.

BOKA TÅGRESAN HÄR (Medlemmar loggar in för att boka)

Regler

Det är ingen åldersgräns för att boka, men är man under 18 år gammal eller förälder som åker med barn eller liknande så kommer vi ha en särskild “U18-vagn” vi vill att ni ska sitta i.

OBS! Ingen medhavd alkohol tillåts på tåget. Det kommer att säljas alkoholhaltig dryck på tåget av SJ, med start 11.00.

Tidtabell

Exakta tider mejlas ut till alla resenärer, men tåget går på morgonen och är framme efter 12, och går tillbaka till Stockholm cirka två timmar efter matchens slut.

Matchbiljetter

OBS! Matchbiljetter ingår INTE i resans pris! Köp biljett här!