Dags för Allsvenskan igen – sjung fram DIF mot Mjällby!

Dela gärna!

Efter ett landslagsuppehåll där vi återigen fått slicka våra allsvenska sår är det nu dags att höja på huvudena och sträcka ut bröstet. Nu handlar återstoden om serien av att säkra Europaspel även sommaren 2025 – och samtidigt försöka ha en riktigt rolig höst på läktarna i alla turneringar!

Det börjar med att Mjällby kommer till Stockholmsarenan på söndag klockan 14.00, och över 19 000 biljetter är sålda. KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktbaren!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på Slaktbaren som öppnar klockan 11.00! Där kommer det gå att köpa öl och andra drycker samt flera olika korvmenyer och wraps. Notera att när du spenderar pengar på Slaktbaren så går det pengar tillbaka till supporterkulturen!

OBS! Sätt inte upp några klistermärken inne på Slaktbaren!

Även Östra har så klart öppet precis som vanligt för Djurgårdare när det är hemmamatcher och ordnar buss till arenan! Ring 08 612 00 14 för att boka bord och bussplats.

Souvenirförsälning

JK säljer souvenirer på Slaktbaren från cirka 11.00 och senare även bakom Sofia Nedre. Vi har bland annat en helt ny t-shirt som släpptes på Djurgårdsfestivalen, en ny uppsättning klistermärken och dessutom är vår gymbag tillbaka i sortimentet. Vi tar kort, kontanter och Swish!

KÄMPA DJURGÅRDEN!