Hej bönder – är ni DIF?

Dela gärna!

Nu är det bara 19 dagar kvar till Hemmapremiären mot Elfsborg! Vi hoppas att alla är riktigt taggade. Vi har tjatat hål i huvudet på alla i Stockholm att gå på matchen, så nu riktar vi oss till resten av Sverige som omväxling. Det finns tiotusentals personer ute i landet med hjärtat på rätt ställe. Nu vill vi att ni vaknar till och sluter upp i Stockholm för årets fest! Boka din resa redan idag och köp biljett, varför vänta?

Utöver matchen som vi har stora förhoppningar kommer bli fullsatt, kommer det att styras en riktigt fet församling med plats för över 2 500 personer! Väl inne på arenan kommer det att bli en fest utan dess like. Fotbollssuget som infinner sig i Djurgårdsfamiljen kommer ticka uppåt ju närmare vi kommer och tillslut brisera inne på läktarna.

Kan du inte gå på matchen? Då vill vi uppmana dig att hjälpa andra att göra det. Det finns många som inte har förutsättningar att gå på matchen då de inte har råd med biljett. Många är även de som är villiga att sponsra andra personer så de har möjlighet att gå på matchen. Bor du på landsort och vill att DIF ska ha en fullsatt hemmapremiär, men inte har möjlighet att närvara finns det ett enkelt sätt att bidra. Köp biljetter till sektionerna på den södra kortsidans övre etage och skicka sedan biljetterna som du får på mail till [email protected] så lovar vi att biljetterna kommer till god användning.

KÖP BILJETT HÄR!

MISSA INTE ÅRETS HEMMAFEST!

2375f1f673521ba67b9ca3f5a46249e7