För varandra, våra drömmar och vårt lag

Dela gärna!

På söndagen tar vi emot Bajen hemma på Stockholmsarenan. Du ska vara på plats. Du ska ge allt. För Djurgårdens IF. För 125 år som Stockholms stolthet.

Det spelar ingen roll att Bajen ligger före oss i grupptabellen. Det spelar ingen roll vad som händer mellan Ljungskile och Syrianska. Det enda som spelar roll på söndagen är varenda individ som kallar sig Djurgårdare ger allt för Djurgår’n – oavsett vad som händer.

Vår chans att ta oss vidare i cupen är att vinna den här matchen. Det är också vår chans att förstöra dagen för alla som åkt via Leksand eller Småland för att ta sig till Stockholm.

I år har Djurgårdens IF varit Stockholms stolthet i 125 år. Det är vi som ständigt är med och formar den här staden. Vår stad. Nu går vi tillsammans ut och visar det på läktarna. Vi ska få det att mullra minst lika mycket som under bortaderbyt mot Bajen ifjol – men den här gången är vi 20 000 istället för 5 000.

Följande gäller för samtliga som dyker upp på Sofialäktaren och alla andra aktiva sektioner på Stockholmsarenan: Sång och drag i 90 minuter plus tillägg. Rakryggade och stolta ska vi sjunga ut alla tillresta bönder.

Vi är Djurgår’n, vi är oasen mot asen. Nu gör vi det här.

För varandra, våra drömmar och vårt lag.

Om du behöver ytterligare pepp, kolla in den här videon:

Vi ses på En Arena och i resten av Globenområdet från klockan 11.00. Läs mer om samlingen här.

f8ce2f9a2b5adfdf75b162d22426a335