Kom på öppet möte med JK den 4 februari!

Dela gärna!

Järnkaminerna kommer från ett år med fyra supportertåg och en av våra bästa medlemssiffror på länge – trots utebliven sportslig framgång. Men sanningen är att om vi ska kunna ta nästa steg på supporterscenen så måste vi bli fler som hjälps åt. Annars kan vi inte göra allt det vi vill göra, så enkelt är det.

Lördagen den 4 februari inför DIF Hockeys match mot Rögle på Hovet kommer Järnkaminerna därför arrangera ett öppet möte för alla som vill hjälpa till på något sätt eller har idéer på hur JK skulle kunna arbeta bättre.

Syftet med mötet är att göra JK:s verksamhet ännu bättre och hitta nya krafter som vill vara med och bidra för att stötta DIF hemma såväl som borta på ett ännu bättre sätt.

Att engagera sig i JK är till att börja med jävligt kul och man hittar snabbt nya kontakter och vänner. Men framför allt så gör det också en otrolig skillnad. Ska vi få 500 fler resenärer eller 2 000 fler medlemmar i år så börjar arbetet redan på det här mötet. Hur många fler som engagerar sig kommer vara helt avgörande för vår framtid!

SCHEMA

Dagen inleds klockan 12.00 i södra VIP-foajén på Hovets hylla och vi håller på till cirka 14.30. Schemat är upplagt på följande sätt:

– Inledning där JK:s ordförande Viktor Adolfsson presenterar verksamheten och organisationen

– Genomgång av JK:s större verksamhetsområden Reseklubben, souvenirer, kommunikation/sociala medier samt evenemang

– Arbete i mindre grupper kring de olika områdena

– Frågestund och diskussion

(Ett mer detaljerat schema med tider kommer närmare inpå mötet)

Alla är välkomna att delta på mötet, men vi vill gärna att ni anmäler er på förhand genom formuläret nedan för att vi ska kunna veta ungefär hur många som kommer.

De som deltar i mötet bjuds på en biljett till klacken till den efterföljande matchen mot Rögle.

ANMÄL DIG HÄR: