Vad för jävla pack är vi?

Dela gärna!

Mot Brynäs i tisdags var det många som på övre sektionerna satt ner under stora delar av matchen och majoriteten av klacken mumlade fram våra stolta Djurgårdssånger som dessutom dog ut direkt. Du som köpt klackplåt vet att det finns vissa saker som faktiskt förväntas av dig. Du är inte där för att se billig hockey. Din biljett är subventionerad och väldigt billig av en anledning. Du är där för att stötta DIF som ingen annan inne på Hovet kan göra. Det gjorde inte du mot Brynäs. Det gjorde ingen av oss. Dags för skärpning och det genast!

Vi har haft en grym säsongsinledning på Hovet. Stämningen har många stunder varit fantastisk men alla bör, efter de senaste åren, veta att inget kommer av sig självt. Efter mycket hårt jobb är det återigen VI som skapar och formar läktarkulturen inom svensk hockey! Tisdagens elände är därför inte acceptabelt, framförallt inte när vi vet hur stor potentialen är.

Nu är det dags för dig, som Järnkamin och Djurgårdare att återigen ta ditt ansvar. Det här ska rättas till och det omedelbart. Vi har kämpat alldeles för hårt och alldeles för länge för att komma så långt som vi gjort och vägrar lägga oss platt.

Mot Frölunda ikväll är det nya tag som gäller. Då ska vi ha en sjungande, gungande klacksektion som står upp och sjunger för DIF, alltid oavsett!

Biljetter kan köpas på http://www.difhockey.se/klack (begränsat antal) eller i Djurgården hockeys butik i Globen shopping.

Knyt näven nu!