Bli medlem i JK 2010 – få klackbiljett till DIF – Rögle!

Dela gärna!

Järnkaminerna är en av Sveriges största supporterföreningar och ju större vi är desto starkare är vi. Att vara medlem i Järnkaminerna kostar 150 kr för 2010 och för varje medlem får Järnkaminerna större möjligheter att arbeta för Djurgårdens IF:s bästa i såväl hockey som fotboll men även för de mindre sektionerna inom DIF. Om du blir JK-medlem via www.DIFhockey.se/jk så får du en klackplåt till DIF – Rögle den 10 december på köpet. Medlemskortet skickas till den adress du anger i formuläret under december.

Det går också bra att köpa medlemskap och få klackbiljett på julmarknaden på Sergels torg eller på Hovet i JK:s souvenirbås den 3 december (DIF-Modo).

Järnkaminernas dagliga arbete omfattar allt från att planera och genomföra bortaresor till att sköta en hemsida och på olika sätt arbeta för en grym stämning på alla Djurgår’ns matcher. Under 2010 anar vi ett fortsatt ökande intresse med stort tryck på hockeyn och en fotbollsäsong som lovar gott efter en fantastisk uppryckning under slutet av 2009. Som medlem i Järnkaminerna bidrar du till att ge Djurgårdens IF den starka och framgångsrika supporterförening klubben vi älskar förtjänar.

Djurgården Hockey visar återigen hur mycket man värdesätter den publiktillströmning och stämningsökning som skett de senaste åren och det bästadu som Djurgårdare kan göra är att fortsätta gå och sjunga dig hes varje gång. Ses på Hovet!