Sjung Djurgår’n vidare i Europa – fyll läktarna den 25 juli!

Dela gärna!

På torsdag den 25 juli är det dags för 2024 års Europaäventyr att dra igång. Progrés Niederkorn från Luxemburg står för motståndet i Europa Conference Leagues andra kvalomgång och vi inleder hemma på torsdag 25 juli klockan 19.00. Ett bra resultat här kan ge oss ett fint läge att gå vidare till nästa omgång, så denna match är sjukt viktig! Dessutom vet vi vad en Europakväll på Stockholmsarenan kan innebära så fyll läktarna oavsett sektion!

Notera att Sofialäktaren har stolar på Europamatcherna även på nedre så därför är kapaciteten där mycket lägre än på allsvenska matcher, så först till kvarn! När Sofia är slutsålt så fyll upp övre klacksektionen och ut mot Slakthuskurvan!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktbaren inför matchen

Inför match är det återigen dags att sjunga upp på Slaktbaren tillsammans! Var där och häng med andra Djurgårdare och tagga igång inför ännu ett Europaäventyr! Adressen till Slaktbaren är Hallvägen 11, nere i Slakthusområdet.

Souvenirförsäljning – missa ej Europatröjan!

På JK-dagen mot Värnamo släppte vi årets Europatröja och den sålde riktigt bra. Vi kommer att sälja den även i Kalmar men de exemplar som finns kvar kommer nog att sälja slut på den här första Europamatchen så säkra ditt exemplar! Vi finns på plats på Slaktbaren inför match samt bakom Sofia nedre på matchen inför match och i halvtid!