Derbysamling i Humlan på söndag – bara blåränder!

Dela gärna!

På söndag väntar ett minst sagt viktigt derby mot Solna aik hemma på Stockholmsarenan. Vi vet alla vad den här matchen innebär och nu är det dags att göra det lilla extra för att sätta färg på dagen och sluta samman som supporterskara. Därför samlas vi i Humlegården från tidigt på söndag för att sjunga upp tillsammans, sedan beger vi oss med tunnelbana från Hötorget till arenan.

Vi ses redan från tidigt och är klädda i blårandigt för att visa enighet och vilja att kriga för varandra, samma känsla som vi hoppas ska smitta av sig ner mot planen!

Tänk på att det är vår stad och våra parker. Det innebär att vi lämnar Humlegården så fin som den var när vi kom. Använd papperskorgar och liknande och visa respekt mot andra som råkar befinna sig i parken. Klibba inte personlig egendom så som bilar!

Ta även hand om tunnelbanevagnar och stationer – vi vill ha ett fortsatt gott samarbete med de som kör tågen!

Hålltider

Klockan 12.15 tar vi tunnelbanan från Hötorget till Globen för att alla ska vara framme i god tid inne på arenan. Håll utkik i Humlan för när det är dags för gemensam promenad från parken upp till t-banan!

Slaktbaren och Östra har också öppet!

Inför denna match har så klart våra stammishak också öppet. Slaktbaren nere i Slaktis på Hallvägen 11 har öppet från 11.00 och välkomnar Djurgårdare. Dessutom har de öppet efter matchen!

Berit och gänget på Östra har också öppet och ordnar buss till arenan, ring 08 612 00 14 för att boka bord och bussplats.

Bojkott av arenans kiosker och barer!

På arenan råder fortsatt total bojkott av kiosker och barer för att få till en förändring vad gäller priser, utbud och service. Respektera bojkotten och hjälp oss göra skillnad!

GE ALLT PÅ LÄKTARNA – KROSSA GNAGET!