Playoff på torsdag – sjung för varandra och skölden!

Dela gärna!

På torsdag spelar DIF hemma mot slovenska Maribor i playoff till ligaspelet i Europa Conference League. Vi vet alla hur det gick i vår senaste match och vi har full förståelse för att känslorna runtom i Djurgårdsfamiljen är överallt och ingenstans just nu. Men medan vi slickar såren och försöker hitta vägar framåt kommer det spelas matcher och det vi kan och ska göra då är att samlas kring det som betyder mest av allt: Vi som är där på läktarna och den skölden vi alla älskar och som för oss alla samman. Dyk upp på torsdagens Europakväll, dra med polarna och ha en välbehövlig kväll tillsammans och sjung sångerna vi alltid sjungit och som alltid kommer eka från våra läktare.

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktbaren inför matchen!

Från klockan 15.00 håller Slaktbaren öppet för alla Djurgårdare på Hallvägen 11 nere i Slakthusområdet. Passa på att dyka in och dricka ett par bira och terapisurra med polarna eller käka någon av de schyssta korvmenyerna. JK kommer sälja ett utvalt souvenirutbud på plats också från cirka 16.00, sedan säljer vi även på arenan bakom Sofia nedre från cirka 18.00. Vi har ett fåtal Europatröjor kvar – endast i XS och XXL!

Bojkott av kiosker och barer på arenan

Det gäller fortsatt bojkott mot arenans kiosker och barer i protest mot priserna, servicen och utbudet. Vi vet att bojkotten tar hårdare för varje match som går och vi hoppas att många är beredda att hålla ut länge för att nå dit vi vill med denna aktion. Respektera bojkotten!