Sjung fram DIF mot Kalmar – över 20 000 sålda!

Dela gärna!

Efter en stark upphämtning i Österrike och en poäng i Conference League-premiären vänder DIF hem till Stockholm och Allsvenskan igen. Nu är varje mål och varje poäng livsviktiga i kampen om Europaplatserna kommande sommar. Vi har allt i egna händer och nu är det dags att vi släpper allt och tillsammans bestämmer oss för att köra ända in i kaklet denna säsong. Läs gärna kommunikén från JK, UCS och LGS från tidigare i veckan här!

På söndagen klockan 14.00 står Kalmar FF för motståndet och över 20 000 biljetter är sålda. Se till att dyka upp och har du förhinder – se till att din biljett används eller säljs vidare!

Samling på Slaktbaren

Inför matchen uppmanar vi Djurgårdare att samlas på Slaktbaren från 11.00! När du tar en bärs där är du med och stöttar vår supporterkultur!

Ny t-shirt släpps på söndag!

Till denna match släpper vi också en ny fet t-shirt som är en hyllning till vår stad och vårt land, och som visar vilka som är Stockholms och Sveriges stolthet – Djurgårdens IF. Den nya t-shirten kostar 250 kronor för medlemmar i JK, annars 300 kronor. Vi säljer tröjan från cirka 11.00 på Slaktbaren och senare även bakom Sofialäktaren nedre som vanligt.