Köp säsongskort innan det är för sent!

Dela gärna!

Det snackas väldigt mycket hockey inom supporterleden just nu. Förra säsongen sålde vi 433 säsongskort till klacken – I år ska vi bli fler! Det har redan, med mer än en månad kvar till hemmapremiär, sålts över 120 kort. Det går åt väldigt fort och vi kommer sälja betydligt fler än vad vi gjorde förra säsongen. Vill du vara säker på att få en biljett till klacken bör du snarast köpa ditt säsongskort.

Förra säsongen var det flertalet personer som blev utan klackbiljett på flera matcher för att det var slutsålt i klacken. De fick antingen vända hem eller köpa dyrare biljett. Detta undviker du genom att vara ute i god tid.

Förra året visade vi hela Sverige att vi aldrig viker ner oss, i år ska vi bli ännu bättre. Klacken kommer den här säsongen att vara cirka 200 personer större än förra året, under varje match – Kort sagt, du vill inte missa det här!

Du kan redan nu på måndag beställa ditt kort på Stadion vid Järnkaminernas souvenirstånd, som ni hittar vid Marathonporten. Priset är 1400 kronor och slutspelet ingår!

Säsongskortsutlämning den 19:e september!

En vecka före hemmapremiären kommer du kunna besöka Hovet för att hämta ut ditt säsongskort. Då kommer du även få möjlighet att lyssna till personer inom föreningen som ska berätta om laget och kommande säsong. Det är mycket som kommer att ske, det kan vi från Järnkaminernas håll redan nu lova!

Beställ säsongskortet här.

Hej Bönder – Vi e DIF!