Nu släpps klacksäsongskortet – så här köper du

Dela gärna!

Från och med idag (10 december) kan alla köpa säsongskort 2013. För dig som vill vara med och uppleva och skapa vår supporterkultur 2013 är klacken det självklara alternativet.

2013 spelar vi på två arenor, Stadion och Tele2. Säsongskort i klacken på både dessa arenor kostar 1000 kr för dig som är under 20 eller student, och 1300 kr för övriga*. Du får du klackbiljett till alla matcher, inklusive Stadionpremiären, sista matchen på Stadion någonsin, första matchen på nya arenan och derbyt mot Solna Aik.

* = För att ta del av dessa förmånliga priser ska du vara medlem i Järnkaminerna 2013 när du hämtar ut biljetterna i vår, så efter köpet bör du direkt blir medlem i JK.

Så här köper du klacksäsongskort

1. Antingen köper du direkt via DIF.se:s biljettsajt, där köper du först till Stadion och sedan till Tele2. Alltså gör du två separata köp, ett till klacken på varje arena.

2. Eller så går du till DIF:s julmarknad på Sergels Torg, där du kan fixa säsongskortet för 2013 på en gång. Enkelt oavsett om du vill köpa till dig själv eller om du vill ge bort det som en julklapp.

Slut upp i klacken 2013 och var med om den typ av magiska ögoblick vi skapade under 2012.

DJUUUUUUUUUU…