Alla till Gävle!

Dela gärna!

Resan till Elfsborg i söndags var återigen en otroligt rolig resa. Vi är ett allt större gäng som åker på många bortamatcher och skapar en riktigt bra stämning. Elfsborg är ett bra lag och det är inte mot dem som vi ska ta poäng för att hålla oss kvar. Gävle är däremot ett lag som vi ska ta poäng av och på måndag ska vi på läktaren bära fram spelarna till en första seger på bortaplan.

Järnkaminerna fixar bussar upp till matchen och även om uppslutningen inte blir som den var 2007 så kommer vi få iväg två bussar. Dessutom är en buss i privat regi fixad och många kommer åka direkt till matchen efter jobbet.

Det gäller nu att alla står upp för vår förening både på hemma och bortaplan. Varje match är en ny chans att plocka en poäng och varje poäng ska firas hela natten. Tillsammans ska vi klara av det här!

Alla detaljer för resan hittar du här nedanför.

Resmål: Gävle, Måndag 3:e augusti
Arena: Strömvallen
Uppskrivning: Via webbshopen
Respris: 150 kr.
Restid: ca. 2½ tim
Avresa: kl. 14:30, Klocktornet Stockholms Stadion
Ankomst: Ca. kl. 17:00
Matchstart: kl. 19:00
Hemkomst Stockholm, Klarabergsviadukten: Tidigast kl.23:00
Resväg: E4:an norrgående. Landsortsresenärer mailar [email protected] om ni vill följa med och bli upphämtade på vägen.

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]