Derbysamling i Gamla stan!

Dela gärna!

Torsdagen den 4/11 är det dags att möta råttskallarna från Solna igen. Detta derby är vårat hemmaderby så att vi ska bli ruskigt många (ännu fler än sist) behöver vi knappast skriva, men tänker du inte bidra genom att SJUNGA JÄVLIGT HÖGT så kan du lika gärna stanna hemma med en popcornskål framför TV:n.

Innan matchen satsar vi på att ha den fetaste derbysamlingen på länge. Platsen är Kornhamnstorg i Gamla stan och pubarna runtomkring. Det är oerhört viktigt att alla kommer. Gammal som ung, det är Djurgår’n-Solna aik denna dag och då är det extra viktigt att vi håller ihop från början till slut. Från Gamla stans tunnelbanestation kommer det sen att gå ett eget Djurgårdståg ut mot Globen runt 18-tiden (för exakt tid, håll utkik här på hemsidan samt på hemmamatcherna).

På pubarna sjunger vi upp inför en riktig ödesmatch för vår sida – det finns inget annat än revansch som gäller mot råttorna. Visa hur mycket du älskar Djurgården och hur mycket du hatar Solna aik. Allt annat än taggning till max är oförlåtligt.

Torsdagen den 4/11 ska gå i DIF:s färger, från Gamla stan till långt in på småtimmarna.

Var? Kornhamnstorg, Gamla stan
När? Från kl. 15.00

HATA GNAGET