Vi vill återigen dementera

Dela gärna!

Ohly & Reinfeldt har ägnat jullovet åt flit i tomteverkstan. Men slutresultatet blev inte som vi tänkt oss. Än en gång känner vi oss tvungna att erkänna att det faktiskt är vi som ligger bakom en populär kortfilm. Det är inte, som antytts på vissa håll, läckta scener från nyinspelningen av “Fäbodjäntan åker till England”. Inte heller är det Pogo Pedagogs studiematerial till “Cockney för nybörjare”. För att inte få arga filmkonsulenter efter oss och bli anklagade för att snylta på svensk films goda renommé vill vi därför göra helt klart att detta endast är en sketch utan några som helst kvalitetskrav, och som kanske inte skulle ha passerat någon annanstans än i norra och delar av södra europa.

Eventuella likheter med inslaget ovan ligger enbart i betraktarens öga.