Ohly & Reinfeldts julklappstips – del 1

Dela gärna!

I ett Stockholm där mer än hälften av invånarna inte kommer från stan ursprungligen så är det sannolikt att du råkar känna en bajare eller två. Vad ger man då bajaren som har allt? Du har säkert inte missat storsäljaren “Ultrasmanualen” som släpptes för ett tag sedan. Denna bibel för alla ultras redogjorde för vad som är okej och vad som inte är det, allt skrivet av den moderna ultraskulturens uppfinnare och pådrivare – bajen.

Lagom till klapphandeln kommer nu en särskild utgåva kallad “Jultrasmanualen”. Perfekt för bajaren som vill hänga med i det ständigt förändrade regelverket och samtidigt läsa högt mellan julkrök och gravad leks. Givetvis innehåller även denna utgåva de klassiska grundkapitlen, som till exempel “Att stjäla ärligt”, “Att vara först är inte nödvändigtvis att vara bäst” och “Att gå i konkurs är att återuppfinna sig själv”.

Jultrasmanualen köper du på Sportbladets redaktion eller på närmaste norrlandsbands spelning.

Jultrasmanualen