Köp biljett på K innan det är för sent – läget inför kvällen

Dela gärna!

Nu är det inte alls långt kvar tills den sista Stadionpremiären sparkar igång. För dig som inte skaffat biljett finns fortfarande chansen!En riktigt fet klack kommer ikväll att infinna sig på Stockholm Stadion. Klacken kommer att bestå utav sektion M, N, L och K som tillsammans kommer att utgöra Sveriges tyngsta och mest högljudda klack. För dig som vill vara en del av denna ikväll gäller det att agera, snarast! Det finns endast biljetter till sektion K kvar om du vill stå i klacken och du köper dessa antingen på Ticnet, i DIF-butiken som har öppet kl. 11-18, eller i Klocktornet som öppnar kl. 16. Det är dock inget stort antal biljetter som finns kvar, varken i klacken eller på Stadion generellt, så vill man ha biljett till ikväll bör denna inhandlas nu.

Du som redan har biljett bör göra följande tre saker:

1. Hetsa DIF-vänner att skaffa sin biljett snarast möjligt. Om de fortfarande tvekar eller kommer med ursäkter, köp en biljett åt dem som de får pröjsa dig för. De kommer att vara dig evigt tacksamma för att de inte missade den sista premiären på Stadion.

2. Börja planera var förfesten ska ske (Östra kommer vara smällfullt från tidigt på matchdagen, Berit var i princip fullbokad i restaurangdelen redan för ett par veckor sedan).

3. Tagga till. Sista året på Stadion ska vi låta högre, vara mer enögda, vara surare på motståndarna, stötta våra egna än mer och måljubla galnare än någonsin förr. Låt oss tillsammans ge Stadion de avslutande sju matcher världens vackraste arena förtjänar.

SJUNG FÖR GAMLA DJURGÅR’N NU…