Program för söndagen

Dela gärna!

På söndag spelas den sista allsvenska matchen på Stadion – någonsin! Och den kommer att vara helt slutsåld. Här är programmet för dagen.

 

De enda biljetter som finns kvar nu är med skymd sikt på Fondläktaren som säljs i butiken på Nybrogatan 20. Över 14 000 åskådare kommer till Stadion så kom i god tid. Portarna öppnar upp 14.00 för alla med biljetter på sektion A-P.

Vid medlemstältet kommer det att vara en scen där det kommer att varvas musik med intervjuer och JK kommer att ha en egen bar bakom sektion L. Vi ska färga hela Stadion i rätt färger på söndag. Vi vill därför uppmana samtliga besökare att bära blårandiga kläder!

Vi vill också påpeka att alla bör respektera och vara rädda om Stadion efter matchen. Stadion kommer även i fortsättningen att stå kvar och användas dagligen av olika sektioner inom Djurgården. Gräset ska exempelvis användas redan nästa vecka av DIF Damfotboll. Vi ber alla som kommer in på planen efter matchen att låta gräset och annat material vara. Hjälp oss att göra denna avslutning värdig Djurgårdsfamiljen och lyssna på speakerns uppmaningar.

Här är programmet för söndagen:

12.00 Samling i Humlegården. Vi har fixat musikanläggning och detta kommer vara en av de fetaste samlingarna vi någonsin gjort i Humlan, missa inte detta! JK och UCS säljer souvenirer i paviljongen.

14:00 Öppnar entréerna på Valhallavägen för de med biljett på sektion A-P. Medlemstältet öppnar

15:00 JK:s souvenirförsäljning utanför M och N öppnar.

15:30 Bandet Cherokee står på scenen i medlemstältet

16:00 JK-baren och F-baren öppnar

16:15 Alla entréer öppnar till samtliga sektioner

17:30 Avspark Djurgården – Öster

18:20 Inmarsch av A-lagsspelare som tidigare har spelat på Stadion

19:15 Domaren blåser av matchen och spelarna tackar publiken

19:20 Djurgården Fotbolls ordförande Lars-Erik Sjöberg håller tal

19:25  Speakern välkomnar in publiken på planen för att tillsammans ta en gruppbild från Martaonporten. Alla som är inne på planen vänder sig mot Valhallavägen, så att vi kan föreviga alla som var med på denna historiska match. Lyssna på speakerns uppmaningar.

20:45 Bandet Noice står på scenen i medlemstältet

22:00 Medlemstältet stänger sin servering

22:00– Stadion håller fortsatt öppet