Peking borta imorgon – knip en av de sista platserna!

Dela gärna!

Imorgon den 22 augusti invaderar vi Norrköping för sommarens sista bortamatch! Knip en av de sista platserna på våra bussar eller åk snett, vi ska bli riktigt många där nere!

På hemmaplan har vi de senaste matcherna visat upp en riktigt hög nivå på läktarna som få eller ingen i Sverige kan mäta sig med. Två saker behövs nu för att behålla och vidareutveckla oss. Vi behöver fortsätta som vi har gjort på Stockholmsarenan, och vi måste prestera på bortaplan. Imorgon åker Djurgårdsfamiljen till Norrköping, då ska vi visa vilka som är nummer ett även på bortaplan! Denna match handlar inte om att sjunga ut hemmapubliken, det kommer vi göra i vilket fall som helst. Den handlar om att skapa magisk stämning som bygger vidare på vår hausse just nu. Vår stämning är omtalad och fruktad redan som det är, men det är nu vi växlar upp. De flesta lag hade antagligen varit nöjda nu och njutit av glansen. Vi är inte som de flesta lag. Vi ska bli ännu bättre, sjunga ännu högre och bli ännu fler. Tre bussar är snart fyllda och väldigt många åker på egen hand. Detta är vår sista bortamatch denna sommar, bara det en anledning att åka med!

För bara 200 kronor får du en plats på våra bussar tur och retur! Matchbiljett ingår ej utan den får du fixa själv (lär hur längre ner i artikeln). Nästa bortamatch är först i september mot Malmö. Det finns således inga anledningar att tveka på om du ska med eller inte. Det finns ett fåtal platser kvar så skriv upp nu på en gång! P.g.a. DN-galan på Stadion kommer bussarna att avgå från Lindstedtsvägen som ligger precis ovanför Östra Station, istället för Klocktornet. Vi kommer dock fortfarande släppa av alla vid Klarabergsviadukten vid hemkomst.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 22 augusti
Resmål: Norrköping
Arena: Nya Parken
Pris: 200 kronor
Restid: ca. 2 timmar
Avresa: 14.00
Ankomst: ca. 16.00
Matchstart: 18.30
Hemkomst: ca. 23.00
Resväg: Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad så ska vi försöka lösa det.

Pub
Pub för dagen är Hugo på Slottsgatan 118. En stor stark kostar 45 kronor. Hamburgartallrik och en stor stark kostar 145 kronor. Från puben tar det cirka 15 minuter att gå till arenan, vilket vi gör i samlad trupp.

Matchbiljett
Vi har fått biljetter av Norrköping till försäljning. De finns nu att köpas i DIF-butiken på Nybrogatan 20 för 130 kronor och 70 kronor för ungdom. Du kan även köpa biljett på länken här.