Supporterintervju inför DIF-Helsingborg: Adam, klacken

Dela gärna!
Inför DIF-Helsingborg på måndag har vi pratat med några supportrar om tankar kring nya arenan och inför matchen.

Köp biljett härNamn: Adam Szulkin
Ålder: 28 år
Sektion på arenan: Klacken

Hur upplevde du stämningen på premiären mot Norrköping?

– Grym! Antagligen bland de bästa stämningarna vi någonsin levererat på hemmaplan. Många inser nog inte hur otroligt bra vi är på läktaren just nu och att vi är fler än vi någonsin varit som sjunger samtidigt i och med den enorma klacken och aktiv sittplats. Det vi tillsammans levererade mot Norrköping var galet bra.

Någon del av matchen du minns särskilt, eller ramsa som satt extra bra?

– Sjung för Gamla Djurgår’n inför matchen var enorm och bollandet mellan klacken och aktiv sittplats med ramsan Kämpa – Djurgården var magiskt.

Övriga intryck av arenan, postivt som negativt?

– Arenan är bäst i Sverige och vi kommer kunna skapa en stämning på arenan som vi tidigare bara drömt om att göra. Det negativa var serveringen och utsläppen från arenan men det är jag säker på att DIF och SGA kommer åtgärda framöver.

Vad hoppas du se på måndag mot Helsingborg, sportsligt, läktarmässigt och när det gäller arenan?

– Sportsligt vore det väldigt skönt med en seger men det kommer bli väldigt tufft. Läktarmässigt blir det den första vanliga matchen på Stockholmsarenan/Tele2 Arena och jag tror vi kommer se att det går att skapa en grym stämning även när det är långt ifrån fullsatt. När det gäller själva arenan så kommer det mesta gå bättre då vi kommer vara färre men större förändringar när det gäller barer m.m. lär dröja.

JK tackar Adam för intervjun och uppmanar alla som vill uppleva den tunga stämningen han pratar om att fixa biljett snarast.