Biljett på matchdag – så här gör du

Dela gärna!

Att ordna biljett på matchdag är enkelt, men det går inte att köpa biljett direkt vid insläpp på arenan. Istället gör du så här:

1. Köper den direkt via Ticnet.se. Du väljer plats (t.ex. JK-klack för 100 kr), betalar direkt via nätet, och skriver sedan ut dina biljetter. Direktlänk till Ticnet.

2. Du kan köpa den över disk hos Ticnetombud (till exempel vid kassorna vid Globen, i korsningen mellan Globen och Hovet), eller i DIF:s egna butik på Nybrogatan 20 (t-bana Östermalmstorg).

3. De sista säsongskorten till klacken kommer säljas idag i anslutning till arenan. För 600 kr (500 kr om du är student eller under 20 år) får du klackbiljett till de sista sju hemmamatcherna i Allsvenskan, inklusive dagens match och hemmaderbyt mot Solna Aik i september. Läs mer här om de sista säsongskorten.

4. Ticket Info Norr eller Ticket Info Söder på Tele2 Arena. Öppnar klockan 17:30 på Tele2 Arena. Ticket Info Norr är belägen på den Norra kortsidan av Tele2 Arena och Ticket Info Söder är beläget på den södra kortsidan vid entré O och P.

Till sist – idag sjunger vi högt och stolt för Djurgårdens IF. Låt oss fortsätta visa att vi har Sveriges mest högljudda och fanatiska läktare.

DIF!