På måndag säljs de sista säsongsbiljetterna till klacken

Dela gärna!

På måndag har du något som mycket väl kan vara sista chansen att köpa säsongsbiljetter till klacken. I dagsläget finns cirka 100 säsongsbiljetter kvar till försäljning i klacken och dessa säljs nu på måndag vid Ticket Info Söder, som är beläget mellan entré O och P på den södra kortsidan.

Ticket Info Söder öppnar klockan 17:00 och har öppet fram till matchstart. Ska du köpa säsongsbiljett så är det kontant betalning som gäller och priset är 500 kronor för ungdom/student och 600 kr för vuxen.

Förutom att du sparar upp till 300 kronor jämfört med att köpa lösbiljetter så är du garanterad plats på samtliga kvarvarande matcher denna säsong, inklusive det första derbyt på hemmaplan på år och dar! Som säsongsbiljettsinnehavare säsongen 2013 har du dessutom förtur vid lösbiljettsläpp till heta matcher samt en möjlighet att förnya din plats till säsongen 2014 innan de släpps till allmän försäljning. Har du inte redan säkrat din plats i klacken så ta chansen på måndag!

Läs mer om de sju matcherna som ingår i säsongskortet här.