Häcken hemma – vi sjunger för Djurgården

Dela gärna!

På söndag 15.00 är det hemmamatch igen och tre viktiga poäng står på spel. Nu är det upp till oss alla att bära fram DIF till seger. All biljettinfo här.

DIF-hacken-biljettVi sjunger för Djurgården för att vi älskar föreningen och för att vi vet att det hjälper våra blårandiga krigare att vinna. Vi såg vilken enorm påverkan det hade på spelarna mot Helsingborg. Resultatet och spelet mot Brommapojkarna gjorde att det fanns lite att glädja sig åt stämningsmässigt. Spelarna måste skärpa sig och det måste också vi. Hungern hos spelarna gjorde att vi slog Helsingborg, precis som hungern hos oss supportrar gjorde att vi slog Helsingborg. Mot Brommapojkarna var det övertron på oss själva som gjorde att vi trodde att jobbet skulle göra sig självt hos såväl spelare som supportrar.

Ståplats eller sittplats. Oavsett var på arenan man befinner sig måste inställningen vara att stämningen ska vara ännu bättre än mot Helsingborg. Det måste vara vårt riktmärke. Den hungern måste vi ha. Vi möter ett bra lag med hög högstanivå som dock underpresterat rejält denna säsong. Med rätt stämning bör vi kunna hjälpa DIF ordentligt på traven, resten är upp till spelarna.

Sjung högt, sjung stolt, sjung för gamla Djurgården! 

Biljett till matchen mot Häcken köper du via Ticnet eller i DIF-butiken på Nybrogatan 20. Vill du sjunga för DIF bör du köpa klackbiljett på Sofialäktaren (södra kortsidan) (kostar 100 kr).

DIFhbgjubel600px