Kaknäscupen 2013

Dela gärna!

Nu är det snart dags. På lördag den 31 augusti fortsätter en fin supportertradition som blev en smärre succé förra året. Järnkaminernas presenterar stolt Kaknäscupen 2013!

Vanligtvis brukar tre typer av djurgårdare lockas till att ställa upp med lag i Kaknäscupen:

* De som är duktiga på fotboll
* De som är usla på fotboll
* De som spelar av matcherna för att få en ursäkt för att ha skönt DIF-häng en lördag på Kakanello

Ovanstående sortens människor vallfärdar dock till Kaknäs denna dag trots att de inte ska spela. Detta är en stark och fantastisk tradition i Djurgårdsfamiljen som vi avser att återinföra som ett självklart årligt blårandigt event. Så även om du inte hade en tanke på att anmäla dig, eller om du inte hann anmäla dig i tid eller aldrig tidigare besökt en Kaknäscup – kom till Kaknäs den 31 augusti för en grym Djurgårdsdag!

Många spännande lag har anmält sig. Vad sägs om namn som Barefoot, FC Brucca Sulla, FC Kir, Sofia Övre och FC Päron? På grund av ett begränsat antal spelplaner måste vi dessvärre stänga anmälan redan nu. Vi har 16 lag anmälda och för att kunna göra ett så bra format på cupen som möjligt kör vi fyra grupper med fyra lag i varje.

Följande gäller:

Datum: Lördag 31 augusti

Tid: 13.00 – Vi återkommer med ungefärlig sluttid.

Plats: Kaknäs IP (åk kommunalt med buss 69 från t.ex. Klarabergsgatan, kliv av vid Kaknäs)

Spelare: Max 14 men minst 7 spelare/lag

Spelformat: Matcher 2×12 minuter, sjumannafotboll. Gruppspel därefter finalspel. Mer praktisk information kommer.

Det är ingen åldersgräns för att få delta i Kaknäscupen.

På plats siktar vi på att sälja mat och dryck och hoppas kunna bjuda på ett par överraskningar. Hur som helst blir det garanterat en grym dag, och även om du inte deltar som spelare så är du varmt välkommen att kolla på matcherna, hetsa från läktarplats, och umgås med Djurgårdsfamiljen.

Ses på Kaknäs lördag den 31 augusti!

kaknascupen2012