Mot slutsåld derbyklack – köp innan det är försent

Dela gärna!

Solna Aik ska få spela borta, i Stockholm, mot Sveriges mest högljudda och enögda publik. Nu ber vi alla som vill bidra till en ännu bättre råttförnedring än senast att fixa biljett till Södra läktaren omgående.

derby-kop-biljettNu går det bra för alla medlemmar i DIF eller JK att köpa klackbiljetter till derbyt (utan att behöva köpa i paket med annan match). De kostar 200 kr styck (köp direkt här) och när nedre är fyllt fortsätter klacken på södra övre. Vi har levererat ett ruggigt drag på Stockholmsarenan och det här derbyt kommer gissningsvis hela Stockholm att gunga när Blåränder sluter upp på Sofialäktaren för att sjunga ut packet.

Köp nu innan det är försent

Som vanligt lockar derbyn en del Djurgårdare som inte går på så många matcher varje år, de flesta av oss har några sådana vänner. Se till att köpa biljett direkt eftersom du vet att de kommer komma krypande ändå veckan innan match. Köp biljetter och tryck upp i ansiktet på dem, de kommer att tacka dig den 26:e. Låt oss skapa en blåblå arena där vi ger oss själva bra förutsättningar att pulverisera råttorna på norra läktaren. Mer info om biljettsläppet här.

Därefter handlar det om att under kommande veckor samt framför allt under matchen få alla Djurgårdare att förstå att de inte får stå på södra läktaren för att biljetterna är billiga, där får de stå om de tänker bidra till att sjunga fram DIF till tre viktiga poäng mot våra länsrivaler.

Nu fyller vi hela södra kortsidan, köp biljetter snabbt. Det här derbyt ska Gnaget få känna vad derbystämning verkligen innebär. KÖP BILJETT OMGÅENDE.

Sprid ordet

Du som köper biljetter till derbyt, berätta hur många du köpt och till vilken sektion med hashtaggen #08derby på Facebook, Twitter och Instagram. De som inte fixat biljett än ska känna att derbybiljetterna säljer ut snabbare än galgar i Solna.
Sprid ordet om derbyt på Facebook
Sprid ordet om derbyt på Twitter
VI E DJURGÅR’N VI E MYCKET BÄTTRE…

DIF-Solna Aik 1999, på en arena som inte längre existerar.
DIF-Solna Aik 1999, på en arena som inte längre existerar.