Inför Syrianska på måndag – köp biljett!

Dela gärna!

Nu på måndag klockan 19.00 möter Djurgår’n Syrianska på Södertälje fotbollsarena. Efter säsongens första bortavinst i torsdags väntas rekordmånga blåränder i Södertälje.

Det självutnämnda publiklaget utan publik är inte ett särskilt upphetsande motstånd, däremot har laget på rekordtid lyckats bli hatade av samtliga lag i serien. Bara möjligheten att DIF kan putta dem närmare en degradering gör matchen sevärd. Vi har dessutom chansen att lägga bottenträsket ännu längre bakom oss vid vinst.

Segern borta mot Norrköping i torsdags var inte bara sjukt viktig, den var bland de skönaste segrarna den här säsongen. Vi tog revansch på planen, samtidigt som de cirka tusen tillresta skapade en grym stämning och utan problem avfärdade hemmapubliken. Nu är det dags för nästa match även denna på bortaplan, med den stora skillnaden att man kan ta sig dit med SL-kort. Självklart ska du vara på plats.

Vi har tilldelats den östra läktaren som vi ska fylla till bristningsgränsen! När den är fylld köper vi upp den södra läktaren. 120 kronor kostar biljetterna, för ungdomar 7-14 år kostar biljett 80 kronor.

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR!

Angående resan till arenan uppmanar vi de djurgårdare som inte åker bil att ta pendeltåg med avgångstiderna 17.01 och 17.08 från Stockholm Central till Södertälje Hamn. Väl där kommer det att vänta bussar som tar oss till arenan.

DIF – Vi är med er överallt!