DIF – Blåvitt 6 oktober

Dela gärna!

Nästa söndag kommer Sveriges baksidas stoltaste lag Bleuuwit på besök till huvudstaden. Låt oss ge dem ett varmt välkomnande.

En höstmatch mot ett förgäves guldjagande Blåvitt som antagligen troligtvis sannolikt kommer med ett (med deras mått mätt) stort bortafölje. Fiskrensarna har inför matchen försökt göra narr av oss med en kampanj som försöker (troligtvis) jämföra oss med ett visst lågdivisionslag. Detta är något vi välkomnar och hyllar som ett bra försök (med deras mått mätt) till en sorts hets inför matchen. Vi får se hur många de blir tillslut, men klart är att vi Djurgårdare ska sjunga hem de överviktiga glennarna till baksidan. Vi räknar med en sprängfylld Sofialäktare som tillsammans med övrig DIF-publik visar glennarna vad vi går för på vår nya borg samtidigt som de käkar körv och dricker uul.

KÖP BILJETT HÄR – klackplåt kostar bara 100 spänn!

Söndag 6 okt 15.00 är speltid och du ska vara där! Sprid ordet för att bidra till haussen, och inte minst – köp biljett omgående!

VAAAAAAAAAAD TYCKER VI OM GÖTET?!

Göteborgstad