Hjälp Sofia Tifo inför DIF-MFF

Dela gärna!

På söndag tar vi emot Malmö FF hemma på Stockholmsarenan, något som knappast undgått någon Djurgårdare. Det kommer att bli en riktig publikfest och Sofia Tifo har stora planer för att ge DIF och matchen en värdig inramning.

För att vi ska kunna genomföra våra planer behöver vi dock hjälp av Djurgårdsfamiljen i helgen. Vi kommer att ha tifofix på lördag och söndag och uppskattar all hjälp vi kan få, även om du bara har tid att komma förbi en stund någon av dagarna. Du kan komma till fixen helt utan tidigare erfarenhet och bidra med mycket, så tveka inte på att dyka upp om du känner att du vill engagera dig lite extra inför matchen!

Tid och plats:
Lördag 30/8: Från 10:00 på Stockholmsarenan, ingång via personalentrén under Södra läktaren.
Söndag 31/8: Från 08:00 på Stockholmsarenan, ingång via ambulansinfarten under Södra läktaren.

Kontakt för frågor eller om du inte hittar:
Lena Gustafson Wiberg, SLO – 072-514 00 04

Vi vill redan nu även poängtera hur viktigt det är att alla är inne på läktaren i god tid innan matchen börjar. Resultatet är beroende av att alla på den södra, västra och östra läktaren är inne tidigt på läktaren. Skippa sista ölen och var inne vid 17.00! Sprid detta till de du ska gå på matchen med!

Kom och hjälp till – allt för Djurgår’n!

//
Sofialäktaren tifo