Avståndet krympt – 5 poäng från Europa!

Dela gärna!

DIF fortsätter att gå som tåget och radar upp vinster. Vi ligger just nu på en sjätteplats i tabellen och efter vinsten mot Falkenberg har vi nu bara FEM poäng till en Europaplats! Vi kanske inte når dit, men om vi kämpar ända in i kaklet kan vi i alla fall stå rakryggade i slutet av säsongen och vara stolta över att vi försökte.

Nu vill vi se en riktig fet jävla uppslutning av Djurgårdsfamiljen. Grabbarna på planen har väckt liv i denna tidigare fett utdömda säsong så vi vill se att #varendajävel taggar till ordentligt från och med nu! Vi har fem matcher kvar, vi ligger på sjätteplats och har fem poäng upp till en Europaplats – tillsammans kan vi greja det! Köp biljett till matchen till återstående hemmamatcher och skriv upp dig till de de två bortamatcher som återstår och se till att alla du känner gör det samma!

Så köper du biljett till hemmamatcherna:
Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!
Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.
Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet måndag-söndag 09.00-21.00.
Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-15.00.
Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr.

Fem matcher, fem poäng, ett Djurgårdens IF – tillsammans mot Europa!

Facebook