Nu visar vi bönderna vilka vi är

Dela gärna!

Annandag jul och säkert fler bönder på plats än i höstas. Men vi ska visa vad vi står för – vad det är som gör oss ledande i svensk hockey.

Vi är laget som berövades miljoner av SHL-ledningen och dagligen kämpar mot tuffa förhållanden och hård konkurrens i en stad där idrotten är lågprioriterad.

De är laget som alla gullar med och som den egna kommunen betalar för att spela.

Djurgården och Leksand är dag och natt, himmel och helvete, i svensk ishockey.

Ta tillvara på den där känslan, för på annandagen står vi på Globen och sjunger fram vårt älskade lag i hopp om tre viktiga och grymt sköna poäng.

Vi på läktarna ska visa vilken läktarkultur det är som vi vill ska prägla våra matcher. Ett skönt jävla gung, högljudd sång, hetsig stämning mot alla utom DIF och 100 procent av varenda individ som står i vår klack. Imorgon är det ännu mer än tidigare INTE okej att stå tyst, hålla på med mobilen eller prata om annat. Fullt fokus gäller.

En uppmaning till sittplats: Globen innebär en något mindre klacksektion än på Hovet och därför behövs hela Djurgårdspubliken mer än någonsin. Det lär vara fler leksingar på plats än i september så vi kan inte slappna av – de tar varje chans de får.

vi ses på Annexet inför matchen, sjunger upp tillsammans och sköljer ner julmaten med ett par öl. Sedan kliver vi in på läktaren och dominerar från start till mål.

KROSSA LEKSAND!

globen

Glöm inte att köpa biljett till Järnkaminernas dag den 3 januari om du inte gjort det.