Äntligen drar tävlingssäsongen igång!

Dela gärna!

På söndag ses vi på Stockholmsarenan när DIF inleder tävlingsåret 2015 mot Ängelholm!

Vi satsar på Svenska cupen – den är viktig, prestigefylld och är den snabbaste vägen ut i Europa. Om vi avancerar efter gruppspelets tre matcher väntar kvartsfinal, semifinal och sedan final. Det lag som vinner finalen får en plats i kvalet till Europa League. I fjol blev något av ett fiasko, då vi inte lyckades ta oss vidare från gruppspelet och vi var riktigt få på plats. I år ska det bli ändring på det! Vi kommer sikta på att ha 10 000 på plats i våra hemmamatcher och få iväg några hundra man till bortamatchen.

KÖP BILJETT TILL CUPEN HÄR!

Lagen i vår grupp är Ängelholm, Norrby (Borås), samt IFK Norrköping. Matcherna spelas som följer:

– Söndag 22 feb 14.00: DIF- Ängelholm

– Söndag 1 mars 16.00: Norrby – DIF – JK arrangerar resa!

– Torsdag 5 mars 19.00: DIF – Norrköping

Vi satsar som sagt och hoppas på stor uppslutning på dessa matcher. Till hemmamatcherna är redan 7 000 biljetter sålda, då biljetterna ingick i säsongskortet för de som köpte det innan den 1 februari. Detta ger en grym grund för höga publiksiffror!

Söndagen den 1 mars möter vi Norrby och vi arrangerar resa. Matchen kommer att spelas på Borås Arena som har en av landets bästa bortaläktare. Priset på resan är 350 kronor och du anmäler dig på länken nedan eller i vårt souvenirbås på Hovet. Där löser du även medlemskap i Järnkaminerna för 2015 som kärvs för att åka med på resan.

SKRIV UPP DIG HÄR!

STÖD BLÅRÄNDERNA MOT EUROPA!

7a4721b773e66605bfdd568a97d27919