Köp nya Mush-tröjan på En Arena inför derbyt

Dela gärna!

Lagom till derbyt mot Gnaget släpper vi vår lilla hyllning till Allsvenskans skyttekung just nu. Den som vill vara säker på att få ett exemplar av Mush-tröjan på måndagen får gå till En Arena och JK:s souvenirshop där.

Vi öppnar klockan 16.00 matchdag. Priset för Mush-tishan, som alltså säljs i begränsad upplaga, är 200 kronor för JK-medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar. Vi kommer även ha souvenirförsäljning på samtliga våningsplan inne på Stockholmsarenan, men den som vill vara säker på att få ett ex av nya t-shirten borde komma till En Arena.

mush

Samlingsinfo

På matchdagen kommer vi att ta över Globenområdet som vanligt inför hemmaderbyn. Den största samlingen kommer att vara just på En Arena, men även Blues Bar, Kolgrillsbaren m.m. kommer att vara fyllda av Djurgårdare.

För de som vill uppleva lite mer nostalgisk uppladdning kommer Östra station ha öppet som vanligt. Vill du åka med bussarna kostar det 40 kronor och du ringer och anmäler dig på telefonnummer 08-612 00 14. Där bokar du även bord vilket rekommenderas om du inte vill stå.