Dags för masspsykos – åk till Malmö!

Dela gärna!

Nu återstår det endast EN match innan sommaruppehållet! Åker du inte ner till Malmö för att se blåränder en sista gång på en månad måste du vara galen. Prognosen pekar på över 2 000 Djurgårdare. Vi vill bli många fler än så. Malmö har nu öppnat upp hela det nedre etaget för oss – 2 400 platser! Vi ska åka ner och sjunga ut hemmalaget och lyfta våra spelare till ytterligare en trepoängare. Vi försöker lösa flertalet Djurgårds-profiler till tåget, bland annat Pa Dembo Tourray, som med största sannolikhet kommer att åka med. Du får helt enkelt inte missa den här matchen och resan!

Nu kör vi igång masspsykosen och får ner ytterligare Djurgårdare till Malmö!

Vi har nu även spikat dresscode/tema för resan: MÖRKBLÅTT. Malmö kommer att köra sin motsvarighet till matchtröjans dag och deras läktare kommer färgas ljusblåa. Då passar det perfekt för oss att köra mörkblått och med hjälp av Malmö färga läktarna blårandiga. Utöver det kommer grabbarna få ett enormt vokalt stöd av en toktaggad bortaklack vilket kommer göra att det nästan känns som hemmaplan.

Matchbiljett – över 1 700 sålda!

Malmö har nu valt att släppa upp hela det nedre etaget på kortsidan p.g.a. vårt intresse och biljettförsäljning. Vi har sålt över 1 600 biljetter på vår bortasektion och uppskattningsvis 100-200 på övre etage. De sista 500 biljetterna lär gå ut så ska du ner och kolla på matchen köper du matchbiljett NU – KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Pa Dembo Tourain – drygt 100 platser kvar!

För dig som vill åka med tåget börjar det bli bråttom. Det finns drygt 100 platser kvar innan tåget är helt slut! Tåget har totalt 802 platser och prislappen är endast 700 kronor tur och retur. Det går begränsat med färdmedel hem efter matchen så även om du bara vill åka hemresan med JK-tåget går det bra, priset är dock detsamma.

LÄS MER OM RESAN OCH SKRIV UPP DIG HÄR!

JK-bussar – anmälan är nu stängd

Vid klockan 21.00 stängde bussanmälan och vi ber att få återkomma med hur många bussar det landade på.

MASSPSYKOS – DJURGÅRDSFAMILJENS SIGNUM!

f53f06c906959db53d745fe2af821d69