Storsamling inför DIF-Luleå!

Dela gärna!

I helgen spelar Djurgården två intressanta men framförallt ruskigt viktiga matcher för framtida framgångar.

enarena

På lördag spelas matchen på is då Djurgår´n tar emot smutslaget Luleå på hovet. Innan matchen kallar vi till STORSAMLING på En Arena på Palmfeltsvägen 1 vid Globens tunnelbana.

Där serveras det kalla förfriskningar och en god grillbuffé där Järnkaminerna tjänar en slant per såld tallrik, pengar som går till att utveckla verksamheten för våra medlemmar med billigare resor och fler intressanta medlemsaktiviteter.

En Arena är dessutom nyrenoverat och sväljer ännu mer folk. Stället öppnar 14.00 och det kommer bli sprängfullt så häng på låset.

På samlingen och inne på Hovet kan du

  • Bli medlem i Järnkaminerna. Har du inte blivit det så är det hög tid att bli det nu, i skrivande stund är vi cirkaa 2400 medlemmar och innan derbyt mot Bajen skall vi ha uppåt siffran 3000 betalande medlemmar, så bli medlem nu och säg till polarna att bli det också.
  • Köpa våra souvenirer, bland annat nya fräscha halsduken som är klassiskt gul-röd-blå, den populära WCT-jackan med Stockholmstryck, rugbytröjan eller varför inte en snygg mössa. All vinst från souvenirförsäljningen går oavkortat tillbaka till medlemmarna i form av olika medlemsarrangemang och roliga resor.

Matchen startar 18.30 och inne på Hovet är det bara en sak som gäller, hög sång i tre perioder som lyfter fram våra iskrigare till tre ruskigt viktiga poäng. Det är redan över 7000 biljetter sålda!

KÖP BILJETT HÄR

Omgång 2 i Svenska Cupen

Efter att ha sovit några timmar efter lördagens festligheter är det dags att ta på sig en snygg Djurgårdshalsduk och bege sig ut till Södertälje fotbollsarena. Vi möter Syrianska och vinst här ger oss ett mycket bra utgångsläge inför derbyt mot vraken.

Vi tar gemensamt pendeltåg från Centralen som avgår 12.16. Väl i Södertälje hamn så väntar extrainsatta bussar som tar oss till arenan. Vi har fått Östra läktaren som är ståplats på långsida och den skall självklart fyllas till bristningsgränsen med tokiga blåränder. Biljettpriset är 100 kronor och köps direkt på plats. OBS! Endast kontanter.

Tänk på att ditt stöd är extra viktigt då cupen är enklaste vägen ut i Europa, mana på polarna att ta sig till tälje och sjunga fram DIF till seger.

Bli medlem nu direkt!

Förutom att bli medlem på matcherna så kan du självklart bli det på nätet på https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem och få kortet hemskickat med posten. Vårt mål är 5000 medlemmar för 2015, vi vet att potentialen ligger MINST runt den siffran. Ju fler medlemmar desto starkare supporterröst har vi samt att ju fler medlemmar vi har desto billigare resor (och fler alternativ) och andra roliga medlemsaktiviteter kan vi genomföra.