Biljettinfo Brynäs borta

Dela gärna!

Efter torsdagens sena rysare så spelas match nummer 2 i bäst av 3 uppe i Gävle imorgon lördag med start 16.00.

Den 12 mars 2016 är det också en stor dag för alla Djurgårdare runt om i landet, vår kära förening fyller nämligen 125 år. Detta ska vi fira och vara stolta över alla år av stolthet, ära och berömmelse. Det arrangeras två fester för att uppmärksamma detta, den ena är på Stadshuset i regi av DIF-alliansen och den andra är i en närförort för alla supportrar (KÖP BILJETT!).

Många inom Järnkaminernas organisation kommer att delta och representera på båda och med anledning detta så har vi helt enkelt inte resurser till att ta hand om en arrangerad resa under lördagen, då det är en hel del som skall fixas inför och med en sådan resa. Vi hoppas på visad förståelse för detta.

Biljettinfo

Självklart hoppas vi att många tar sig till Gavlerinken ändå och sjunger fram vår stolthet till kvartsfinalavancemang. Biljetterna till bortastå är tyvärr helt slut men det finns biljetter kvar på intilliggande sittplatssektioner.

KÖP MATCHBILJETT HÄR

Vi hoppas att vi får anledning till att återkomma till hockeyresor snart.

brynas

Engagera dig!

Vill du engagera dig i reseklubbens verksamhet som exempelvis bussvärd så får ni mer än gärna kontakta [email protected]. Vi behöver fylla på med många nya bra bussvärdar för att kunna skicka många bussar i år.

Sist men inte minst, glöm inte borta att lösa medlemskap i Järnkaminerna för 2016 om du inte redan gjort det. Du stöttar en aktiv supporterkultur, bidrar med din röst i viktiga frågor rörande Djurgårdens IF och övriga viktiga supporterfrågor samt att att du får tillgång till e rad medlemsförmåner bland annat våra roliga bortresor som dessutom blir billigare ju fler medlemmar vi blir. Ett medlemskap i Järnkaminerna för ett kalenderår kostar bara 150 kronor.

Medlem blir du enkelt på https://forening.foreningshuset.se/jarnkaminerna/blimedlem