Hovet ska koka – nu gör vi allt vi kan för Djurgår'n!

Dela gärna!

Det blev förlust uppe i Gävle på lördagen, vilket innebär en helt avgörande tredje match mot Brynäs på Hovet på måndagskvällen.

OBS! Det finns ett fåtal biljetter kvar. Så här gör du för att komma åt en av de sista.

På matchen är det 100 procent inställning som gäller. En hel kurva av helt galna Djurgårdare ska göra allt vi kan för att ta oss vidare i slutspelet. Oavsett vad som händer på isen ska vi ha gjort ALLT vi kan för att DIF ska vinna matchen.

Så kära Djurgårdare: Det är dags att ställa in allting annat, fixa din plåt till hockeyn och dyk upp på måndag i Hovets kurva. Vi ska sjunga oss vidare till kvartsfinal.

Varenda tackling, varenda utvisning, varenda närkamp. Vi ska bära fram våra hockeykrigare till en seger.

hovett

Samling på En Arena

Klockan 16.00 slår En Arena upp portarna inför kvällens match. Där serveras mat och dryck till hungriga och törstiga djurgårdare. Passa på att ses, lugna nerverna och sjung upp med dina vänner.

Souvenirförsäljning

Inför dagens match kommer JK:s souvenirförsäljning öppna något tidigare. Vi har bland annat en ny t-shirt med JK-loggan på bröstet som släpps ikväll.

Priset på T-shirten är 200 kronor för medlemmar i Järnkaminerna och 250 kronor för dig som inte är medlem. Medlemskap kan lösas i samband med köp och kostar 150 kronor.

Så här ser tröjan ut:

Skärmavbild 2016-03-14 kl. 13.29.16

ALLT FÖR DJURGÅR’N!