Åk med JK till Sundsvall – för 100 kronor!

Dela gärna!

Nästa söndag, den 1 oktober, ställs DIF mot Sundsvall på bortaplan. En söndag, tidig matchstart och därmed tidig hemkomst till huvudstaden.

Det finns inga ursäkter att missa denna bortamatch och för att göra resan ännu mer attraktiv har vi gått in och sänkt priset på resan till endast 100 kronor. Detta är tack vare årets medlemstillströmning – alla ni som blivit medlemmar möjliggör alla Djurgårdares lättare resor till bortamatcherna!

OBS! Det låga priset gäller endast ett begränsat antal platser så se till att boka din resa nu.

För medlemmar är alltså priset endast 100 kronor, för icke-medlemmar kostar resan 260 kronor men då ingår ett medlemskap i Järnkaminerna.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Kalmar i sista omgången – 100 kronor!

Vi kan redan nu meddela att även årets sista resa också kommer att kosta endast 100 kronor, till Kalmar den 5 november. Även här gäller priset ett begränsat antal platser. Håll utkik i våra kanaler för möjlighet att boka denna resa inom kort.