Häcken hemma på söndag – över 13 000 sålda!

Dela gärna!

Efter söndagens nederlag i Uppsala så återstår det endast tre matcher av årets upplaga av Allsvenskan. Den näst sista hemmamatchen äger rum nu på söndag då tabellfyran BK Häcken gästar Stockholmsarenan. En match som på förhand som blir väldigt avgörande i jakten på Europaplats, då BK Häcken ligger tre poäng efter oss i nuläget – tre som kan bli sex poäng runt 19-snåret på söndagskvällen.

Över 13 000 biljetter är redan sålda med fem dagar kvar och det lär bli en fin publiksiffra i årets näst sista hemmamatch. Dessutom är det snart 3 000 biljetter sålda på Sofialäktaren, vilket innebär att klacken till och med kan bli slutsåld.

Det ska vara årets bästa drag – nu återstår tre FINALER!

KÖP DIN BILJETT HÄR!

KÖP KLACKPAKET HÄR – HÄCKEN OCH J-SÖDRA FÖR 120 KRONOR!

 

VI GÅR PÅ FOTBOLL, OCH SJUNGER HÖGT!…