Nio bussar klara till Kalmar – håll utkik efter den tionde!

Dela gärna!

Trots att det är mer än två veckor kvar till Allsvenskans sista omgång har JK:s medlemmar redan fyllt hela nio bussar. Nio stycken så här långt i förväg!

Det är givetvis sjukt kul att intresset är så stort. Anledningen bakom är delvis att Reseklubben lyckats sänka priset på resan till först 100 kronor och sedan 200 kronor för medlemmar.

Subventionerat pris – tack vare er!

Anledningen är inte någon slags rabatt från bussbolaget utan att JK gått in och sponsrat resan med eget kapital från till exempel medlemsavgifter. Totalt hittills på de nio bussarna har vi subventionerat priset med drygt 100 000 kronor. Det är givetvis exakt så alla vill att medlemsintäkterna ska kunna användas, men det innebär också att det inte är ett pris vi kan ha på fler bussar i nuläget.

Den tionde JK-bussen kommer därför bli något dyrare. Vi kommer att låsa upp bokningarna till bussen under den kommande veckan, håll utkik i våra kanaler!

Bussvärdar sökes

För att möjligheten till ännu fler bussar än så ska finnas, oavsett pris, behöver vi fler bussvärdar! Det krävs två personer per buss som ser till att allt går rätt och snyggt till på bussen och som håller allmän koll under resan. Om du är intresserad av att göra JK och DIF en tjänst – mejla till [email protected].

Fler värdar är en förutsättning för att sätta in fler bussar än 10 stycken, oavsett den ekonomiska aspekten.

Bortastå slutsålt – fyll sittplats!

Redan nu är bortasektionen helt slutsåld så se till att köpa biljett på först och främst sektion N till höger om klacken. Sedan köper vi på de sektioner närmast bortastå.

KÖP BILJETT HÄR