Förläng säsongskortet till fotbollen direkt!

Dela gärna!

Redan på onsdagen den 1 november kan du förlänga ditt säsongskort till 2018. I år har DIF flyttat fram datumet för att förlänga säsongkortet. Du har hela november på dig att förlänga och från och med den 8 december är det nyförsäljning. Tänk på att ju snabbare och ju fler som förlänger desto bättre förutsättningar får Bosse och resten av ledningen att rusta för 2018.

Registrera ditt konto på DIF:s Mina sidor

Din plats/dina platser kommer att finnas på DIF:s nya ”Mina sidor” från och med onsdag 1 november. Registrera ditt konto på dif.se/minasidor så kan du snabbt och enkelt vara säker på att du även har dina platser under 2018.

Teckna samtidigt nytt medlemskap i JK 2018

Som ni säkert vet slog Järnkaminerna medlemsrekord 2017. Över 5200 personer har blivit medlemmar och inför 2018 vill vi bli ännu fler. Planer finns redan för en medlemsfest och att fortsätta skicka bussarna och tåg till Djurgårdens matcher behöver vi stödet från er medlemmar. Vid ett eventuellt Europaspel är det av högsta vikt att medlemskassan är väl på fylld innan sommaren.

Vi ska överstiga 10 000 säsongskort!

I fjol såldes över 9000 säsongkort. Men vi är många som vet att Djurgården har potentialen att ha långt över 10 000 säsongskortsinnehavare om haussen trampas upp. Låt oss börja med att matcha fjolårets siffra i rekordfart. Oavsett sektion uppmanar vi er alla till att förlänga redan nu.

STÖD DIF PÅ PLATS ÄVEN 2018