Toppmöte och AW-fredag på Hovet

Dela gärna!

På fredag den 3 november kommer serieledande Färjestad till Stockholm och Hovet för att möta tabelltrean DIF. Våra iskrigare har varit grymma den senaste tiden och har nu tre raka trepoängare efter två starka 2-1-segrar på lika många dagar mot Skellefteå.

Nu saknas tre av de ordinarie centrarna på grund av skador och avstängningar, så laget behöver verkligen vårt stöd på läktarna.

Redan på tisdagen var över 6500 biljetter sålda – vilket bådar mycket gott!

KÖP BILJETT HÄR!

Precis som förra fredagen hoppas vi på stor uppslutning på Hovets läktare av Djurgårdare som är villiga att ge allt för seger. För den som vill passa på att ta en fredags-AW så har DIF tagit fram ett grymt erbjudande där man får matchbiljett, öl och en burgare eller wrap för 200 kronor.

BOKA AW-ERBJUDANDET HÄR