På söndag avgörs det – ALLA TILL KALMAR!

Dela gärna!

Efter en rad av mediokra resultat den senaste tiden så blir det nu så att kampen om Europa lever ända in i den sista omgången av årets Allsvenska säsong.
Djurgår’n placerar sig i nuläget med sina 50 poäng på en tredjeplats, tätt följt av Östersund och Häcken med 49 poäng och sämre målskillnad.

Därmed krävs det att DIF tar tre poäng borta mot Kalmar i sista omgången på Guldfågeln Arena för att säkra en Europaplats.

Alla 10 bussar i Järnkaminernas regi är fyllda till bredden, och vi uppmanar nu folk att ta sig ner till Kalmar på egen hand. Bil, minibuss, tåg, flyg eller båt – Befinn dig i Kalmar på söndag klockan 15:00!

KÖP BILJETT HÄR

Bussinfo

Avresa sker klockan 06.00 från Östra station (OBS! Ändrad avreseplats pga stort vägarbete vid Klocktornet)

Bussarna går från pub till arenan – ENDAST för våra resenärer.

Alla resenärer kommer framåt helgen få ett mejl med all nödvändig information om resan.

De 10 bussarna kommer att spridas ut på olika matstopp både på dit- och hemresan. Detta då chaufförerna enligt lag måste ha minst 45 minuters sammanhängande rast. Vi ber därför om våra resenärers överseende och tålamod.

Biljettinfo

Bortastå är sedan någon vecka tillbaka helt slutsåld, och många Djurgårdare har köpt biljett på intilliggande sittplatssektioner. Vi uppmanar alla att först och främst köpa upp sektionerna N och K för att sedan fortsätta köpa på övriga sektioner.
KÖP BILJETT HÄR

Pubsamling

Harry’s på Norra Långgatan 7 tar emot oss på söndagen.

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer souvenirer på Harry’s likväl som på Guldfågeln Arena.