Europafonden – swisha ditt bidrag till reseklubben!

Dela gärna!

Ett kommande fotbollsår med minst en resa ut i Europa innebär sjukt roliga upplevelser för hela Djurgårdsfamiljen men också stora utmaningar.

Att exempelvis arrangera en flygresa blir snabbt mycket dyrt och för att kunna skicka ett chartrat flyg krävs många hundra tusen kronor. För att priset för resenärerna ska bli värt resan krävs därför att JK får möjligheten att subventionera en sådan resa. Därför presenterar vi nu Europafonden, där alla Djurgårdare, oavsett om du är medlem i Järnkaminerna eller inte, kan skicka in pengar för att göra sommarens äventyr billigare för de som förtjänar det allra mest.

Vi hoppas kunna få in 500 000 kronor på detta sätt. Det kanske låter högt men om 1000 personer skickar in en hundring var är vi snabbt uppe i 100 000 kronor. Tänk då om alla 5227 JK-medlemmar från 2017 kan bidra med en hundring.

Om Europaäventyret skulle bli oväntat billigt – eller kortare än vad vi vill – kommer de insamlade pengarna istället gå till den övriga reseverksamheten.

SWISHA IN DITT BIDRAG NU TILL 123 162 84 78